top

Onze merken

Quick-Step parket

U droomt van een prachtige vloer die snel en makkelijk zelf te plaatsen is? Laminaat waarvan alle panelen mooi in elkaar klikken, zonder lijm? Met een stijlvol en duurzaam resultaat? Die droom wordt werkelijkheid als u Quick-Step in huis haalt.

 


Van Speijck

logo Van Speijck Het werken met, en bewerken van eiken vloeren is een ambacht welke sinds 1975 met veel passie wordt beoefend bij Van Speijck. Om deze passie op een juiste manier te kunnen uitvoeren wordt er uitsluitend gewerkt met het mooiste eikenhout, afkomstig uit de duurzaam beheerde bossen van Frankrijk en Duitsland.


Albers Parket

Logo Albers Parket

 

Albers parket, hoogwaardig parket uit eigen parketfabriek. Albers parket heeft 28 verschillende houtsoorten in haar assortiment opgenomen. Elke houtsoort heeft zijn eigen kleur en eigenschappen en zorgt dus voor een geheel eigen ambiance.

 


Peitsman

Peitsman

Volante schoonloopmatten.  Een goede entreemat of schoonloopmat voorkomt het inlopen van vuil en zand. Vuil en zand zijn de voornaamste veroorzakers van slijtage van harde vloeren, zoals laminaat en vinyl. Voorkom krassen en beschadigingen in uw vloer door te kiezen voor een entreemat.


 MOSO Bamboe

Moso bamboeparket

MOSO biedt een uniek assortiment innovatieve en ecologische producten vervaardigd uit bamboe.

 

 


Stair Make-overStair make over

Als u kiest voor een trap-renovatie kiest u vaak voor een trap bekleding die mooi is, sterk is, makkelijk schoon te maken is en mooi blijft. De HPL (high pressure laminate) overzet treden van Stair make Over voldoen dan perfect aan uw verwachtingen.